Ajantasalla.

Ajantasalla.

fin sve eng
Ab Tallqvist Oy

Koska yksityisyytesi on meille tärkeää


Tietosuojalausunto

Tässä kuvattuihin tarkoituksiin käsiteltävien henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Ab Tallqvist Oy konserni.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY AB TALLQVIST OY: N VIESTINNÄSSÄ

Keräämme henkilötietojasi pääasiassa suoraan sinulta, mutta tarpeen mukaan keräämme niitä myös julkisesti saatavilla olevista lähteistä, kuten internetistä. Käsittelemiämme henkilötietojasi ovat yhteystietosi, sekä mahdollisesti antamiisi palautteisiin, tiedusteluihin ja reklamaatioihin antamasi tiedot, ja erilaisiin kyselyihin ja kampanjoihin antamasi tiedot ja somekanavissamme julkaisemasi tiedot.

Käsittelemme tietojasi käsittelylle antamasi suostumuksen tai oikeutetun etumme perusteella. Osallistuessasi johonkin aktiviteettiimme tai kuuluessasi sidosryhmäämme, kuten ollessasi asiakkaamme palveluksessa, välillemme syntyy merkityksellinen ja asianmukainen suhde, johon perustuen meillä on oikeutettu etu käsitellä tietoja tavanomaisiin viestintä- ja markkinointitarkoituksiin. Jos olet uusi kontaktimme, olemme lähestyneet sinua sillä perusteella, että tietosi ovat olleet julkisesti tai muutoin kohtuullisen yleisesti saatavilla ja kun asemasi perusteella edustat mielestämme kiinnostavaa tahoa, ja olemme voineet olettaa, että tällaisen viestinnän toimittaminen sinulle on tavanomaista.

Käsittelemme henkilötietojasi vastataksemme yhteydenottoihisi, toimittaaksemme asiakastyytyväisyyslomakkeita sekä toteuttamaan käyttäjätutkimustaja tilastoidaksemme, kehittääksemme ja parantaaksemme viestintäämme kaikissa kanavissamme. Jos tietojasi käsitellään johonkin erityiseen tarkoitukseen, esimerkiksi kampanjaa tai arvontaa varten, ilmoitamme tällaiseen käsittelyyn mahdollisesti liittyvistä erityisistä seikoista, kun olemme keräämässä tietojasi.

HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET

Emme säännönmukaisesti luovuta tietojasi kenellekään.

HENKILÖTIETOJEN SIJANTI

Käsiteltävät henkilötiedot sijaitsevat EU:n alueella. EU:n alueen lisäksi osaa henkilötiedoista voidaan käsitellä teknisesti EU:n ulkopuolella toteutetussa pilvipalvelussa. Henkilötietojen tallennuspaikkana käytettävään pilveen voi myös tarpeen mukaan olla pääsy EU:n ulkopuolelta. Ab Tallqvist Oy siirtää tietoja vain maihin, joissa EU:n komissio on hyväksynyt olevan riittävä tietosuojan taso tai kun vastaanottajan kanssa on solmittu tietosuojaa koskevia vakiosopimuslausekkeet tai kun on ryhdytty muihin asianmukaisiin toimenpiteisiin tietosuojan tason turvaamiseksi. Tarkemmat tiedot ja jäljennös sovellettavista suojatoimista on saatavilla esittämällä asiaa koskeva pyyntö alla mainittuun osoitteeseen.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN


Käsittelemme henkilötietojasi niin kauan kuin sinun ja meidän välillämme on asianmukainen suhde. Esimerkiksi uutiskirjeen toimittamiseksi kerätyt tiedot poistetaan, jos peruutat tilauksesi, ja kampanjaa tai arvontaa varten antamasi tiedot poistetaan, kun ne eivät ole enää tällaiseen tarkoitukseen tarpeen (ellemme ole erikseen ilmoittaneet käsittelevämme tietojasi muihin tarkoituksiin). Kun tietojesi käsittely ei ole enää tarpeen, ne poistetaan tai anonymisoidaan tietoturvallisesti.

Tiesithän, että rekisteröitynä sinulla on oikeus:

• pyytää pääsyä itseäsi koskeviin henkilötietoihin,
• pyytää kyseisten tietojen oikaisemista tai poistamista taikka käsittelyn rajoittamista,
• vastustaa käsittelyä,
• pyytää siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, sekä
• kun käsittely perustuu suostumukseesi, milloin tahansa peruuttaa tällainen suostumus (huomaathan, ettei tämä kuitenkaan vaikuta ennen peruuttamista suoritettuun käsittelyyn).

Jos katsot, ettei henkilötietojasi käsitellä lainmukaisesti, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojavirastolle.

OTA YHTEYTTÄ

Mikäli sinulla on henkilötietojesi käsittelyyn liittyen kysyttävää tai haluat käyttää oikeuksiasi rekisteröitynä, ole yhteydessä info(at)tallqvist.fi.




Vahvuutemme