Tule meille töihin.

Tule meille töihin.

Tallqvist Trainee Program


Tallqvist Trainee Program insignia 

Tallqvist julkaisee kesälle 2021 Trainee-ohjelman, jossa rakennusalaa opiskelevilla on mahdollisuus päästä tutustumaan Tallqvistin toimintaan ja sen myötä eri tyyppisiin infraprojekteihin. Toimintaa on väylähankkeissa, kaivoksissa, teollisuudenalalla, satamissa, maisemointihankkeissa... olemme monenlaisessa mukana.

Ohjelma on suunnattu infrarakentamisesta kiinnostuneile, rakennustekniikkaa opiskeleville ensimmäisen, toisen ja kolmannen vuoden AMK- ja yliopisto-opiskelijoille, mutta myös maisteritason opiskelijoille.

 

Ohjelman sisältö pähkinänkuoressa

- Mahdollisuus tutustua useampaan eri rakentamisen ala-lajiin, erilaisilla työmailla.

- Tehtävät suunnitellaan työmaiden kanssa yhteistyössä siten, että harjoittelija saa mahdollisimman kattavan kuvan alan tarjouslaskennasta, työmaiden ja projektien eri toiminnoista sekä alan toimintatavoista. Myös oma osaaminen ja opinnoissa suuntautuminen otetaan huomioon.

- Harjoittelija perehdytetään myös alakohtaiseen tuotannonohjausjärjestelmään, ja sen käyttöön, sekä erilaisiin laskentasovelluksiin, käyttöön saa soveltuvan kannettavan tietokoneen ohjelmistoineen.

- Me hoidamme mahdolliset asumisjärjestelyt eri kohteissa ohjelman keston ajan

Tule siis sovittamaan kypärää päähään, ja nauttimaan tulevan kesän töistä vähän erilaisessa maisematoimistossa. Takaamme, että jokainen päivä on erilainen.

 

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus allaolevan lomakkeen kautta. Haku päättyy 18.4.2021 ja hommiin pääsee 15.5.2021.

 

Lisätietoja ohjelmasta antaa:

Gina Tallqvist

+358 (0) 40 7234970

(etunimi.sukunimi)@tallqvist.fi 

 
 

Tee työhakemus


Kielitaito
Vahvuutemme