Jalat maassa.

Jalat maassa.

Jalat maassa.

fin sve eng
Ab Tallqvist Oy

Tietosuojalausunto | Ab Tallqvist Oy


YKSITYISYYTESI ON MEILLE TÄRKEÄÄ. ME AB TALLQVIST OY: SSÄ OLEMME SITOUTUNEET KÄSITTELEMÄÄN HENKILÖTIETOJASI LUOTETTAVASTI, TURVALLISESTI JA SINULLE LÄPINÄKYVÄLLÄ TAVALLA.


Tässä kuvattuihin tarkoituksiin käsiteltävien henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Ab Tallqvist Oy konserni.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY AB TALLQVIST OY: N VIESTINNÄSSÄ


Keräämme henkilötietojasi pääasiassa suoraan sinulta, mutta tarpeen mukaan keräämme niitä myös julkisesti saatavilla olevista lähteistä, kuten internetistä. Käsittelemiämme henkilötietojasi ovat yhteystietosi, sekä mahdollisesti antamiisi palautteisiin, tiedusteluihin ja reklamaatioihin antamasi tiedot, ja erilaisiin kyselyihin ja kampanjoihin antamasi tiedot ja somekanavissamme julkaisemasi tiedot.

Käsittelemme tietojasi käsittelylle antamasi suostumuksen tai oikeutetun etumme perusteella. Osallistuessasi johonkin aktiviteettiimme tai kuuluessasi sidosryhmäämme, kuten ollessasi asiakkaamme palveluksessa, välillemme syntyy merkityksellinen ja asianmukainen suhde, johon perustuen meillä on oikeutettu etu käsitellä tietoja tavanomaisiin viestintä- ja markkinointitarkoituksiin. Jos olet uusi kontaktimme, olemme lähestyneet sinua sillä perusteella, että tietosi ovat olleet julkisesti tai muutoin kohtuullisen yleisesti saatavilla ja kun asemasi perusteella edustat mielestämme kiinnostavaa tahoa, ja olemme voineet olettaa, että tällaisen viestinnän toimittaminen sinulle on tavanomaista.

Käsittelemme henkilötietojasi vastataksemme yhteydenottoihisi, toimittaaksemme sinulle viestintäämme ja tilastoidaksemme, kehittääksemme ja parantaaksemme viestintäämme kaikissa kanavissamme. Jos tietojasi käsitellään johonkin erityiseen tarkoitukseen, esimerkiksi kampanjaa tai arvontaa varten, ilmoitamme tällaiseen käsittelyyn mahdollisesti liittyvistä erityisistä seikoista, kun olemme keräämässä tietojasi.

VERKKOSIVUN EVÄSTEET


Käytämme sivustollamme evästeitä palvelun laadun ja kohdentamisen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä.

Mitä evästeet ovat?

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneelle, tabletille tai puhelimeen verkkosivulla vierailun yhteydessä. Evästeet tunnistavat laitteesi verkkosivulla ja muistavat aikaisemmat vierailusi käyttökokemuksen parantamiseksi. Useimmat verkkosivut käyttävät evästeitä.

Evästeet sisältävät nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat eri selaimet. Evästeet asetetaan käyttäjän päätelaitteelle ainoastaan käyttäjän kutsuman sivuston mukana. Vain evästeen lähettänyt palvelin voi myöhemmin lukea ja käyttää evästettä. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja, eikä evästeitä voi käyttää ohjelmien käyttämiseen tai haittaohjelmien levittämiseen. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön tai tyhjentää evästeet selaimen asetuksista.

Käyttäjää ei voida tunnistaa yksin evästeiden avulla. Emme kerää evästeillä henkilötietoja, kuten nimiä tai sähköpostiosoitteita. Evästeillä kerättävät tiedot yhdistetään ja koostetaan nimettöminä.

Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, joka on Google Inc:n (“Google”) ylläpitämä verkkoanalyysipalvelu. Jotta Google Analytics voi analysoida verkkosivun käyttöä, se asettaa tietokoneeseen evästeitä (tekstitiedostoja). Evästeeseen lisätyt tiedot (kuten IP-osoite) välitetään Googlelle ja tallennetaan Googlen palvelimille Yhdysvaltoihin, kun käytät verkkosivustoa.

Miten Google käyttää evästeitä?

Google Analytics on Googlen analysointityökalu, joka auttaa verkkosivustojen ja sovellusten omistajia selvittämään, miten vierailijat käyttävät sivustoja ja sovelluksia. Se voi käyttää evästeitä kerätäkseen tietoa ja raportoidakseen verkkosivujen käyttötietoja yksilöimättä Googlen yksittäisiä kävijöitä. Google Analyticsin eniten käyttämä eväste on __ga-eväste.

Google Analyticsia ja yllä kuvattuja mainostunnisteita voidaan sivustojen käyttäjätietojen raportoinnin lisäksi käyttää myös osuvampien mainosten valintaan Googlen tuotteissa (kuten Google-haussa) ja muualla verkossa sekä mittaamaan vuorovaikutusta mainosten kanssa.

Lue lisätietoja Analyticsin evästeistä ja tietosuojasta https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=fi

HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET


Emme säännönmukaisesti luovuta tietojasi kenellekään.

HENKILÖTIETOJEN SIJANTI


Käsiteltävät henkilötiedot sijaitsevat EU:n alueella. EU:n alueen lisäksi osaa henkilötiedoista voidaan käsitellä teknisesti EU:n ulkopuolella toteutetussa pilvipalvelussa. Henkilötietojen tallennuspaikkana käytettävään pilveen voi myös tarpeen mukaan olla pääsy EU:n ulkopuolelta. Ab Tallqvist Oy siirtää tietoja vain maihin, joissa EU:n komissio on hyväksynyt olevan riittävä tietosuojan taso tai kun vastaanottajan kanssa on solmittu tietosuojaa koskevia vakiosopimuslausekkeet tai kun on ryhdytty muihin asianmukaisiin toimenpiteisiin tietosuojan tason turvaamiseksi. Tarkemmat tiedot ja jäljennös sovellettavista suojatoimista on saatavilla esittämällä asiaa koskeva pyyntö alla mainittuun osoitteeseen.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN


Käsittelemme henkilötietojasi niin kauan kuin sinun ja meidän välillämme on asianmukainen suhde. Esimerkiksi uutiskirjeen toimittamiseksi kerätyt tiedot poistetaan, jos peruutat tilauksesi, ja kampanjaa tai arvontaa varten antamasi tiedot poistetaan, kun ne eivät ole enää tällaiseen tarkoitukseen tarpeen (ellemme ole erikseen ilmoittaneet käsittelevämme tietojasi muihin tarkoituksiin). Kun tietojesi käsittely ei ole enää tarpeen, ne poistetaan tai anonymisoidaan tietoturvallisesti.

Tiesithän, että rekisteröitynä sinulla on oikeus:

  • pyytää pääsyä itseäsi koskeviin henkilötietoihin,
  • pyytää kyseisten tietojen oikaisemista tai poistamista taikka käsittelyn rajoittamista,
  • vastustaa käsittelyä,
  • pyytää siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, sekä
  • kun käsittely perustuu suostumukseesi, milloin tahansa peruuttaa tällainen suostumus (huomaathan, ettei tämä kuitenkaan vaikuta ennen peruuttamista suoritettuun käsittelyyn).

Jos katsot, ettei henkilötietojasi käsitellä lainmukaisesti, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojavirastolle.

OTA YHTEYTTÄ


Mikäli sinulla on henkilötietojesi käsittelyyn liittyen kysyttävää tai haluat käyttää oikeuksiasi rekisteröitynä, ole yhteydessä info(at)tallqvist.fi.

Ota yhteyttä



Nimi*
Yritys*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa


Ajankohtaista





Vahvuutemme