Tule meille töihin.

Tule meille töihin.

Ab Tallqvist Oy

Avoin työpaikka: Insinööri työnjohtotehtäviin
Lisätietoa

Haemme Harjavaltaan työmaalle

Laatu/työmaainsinööriä

Laatuinsinöörinä työtehtäviisi kuuluu laatudokumentoinnin hallinta ja ylläpito, kustannusseuranta ja projektin koordinointi. Työtehtäviisi kuuluu myös tarvittavien mittauksien, tarkastusten ja as-built piirustusten seuranta. Työtehtävässä toimit tiiviisti yhteistyössä kansainvälisellä areenalla toimivan tilaajan kanssa.

Menestyt työtehtävässä, jos sinulla on osaamista projektityöskentelystä, hahmotat kokonaisuuksia siinä missä yksityiskohdat eivät jää huomiotta ja pystyt rutiininomaisesti työskentelemään päivittäisten asioiden parissa. Olet tarkka työtehtävässäsi ja omaat erinomaiset työyhteisötaidot.

Infra-alan osaaminen ja kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Kommunikointi tilaajan kanssa käy englanniksi, joten odotamme että sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielentaito.

Tarjoamme mahdollisuutta työskennellä mielenkiintoisessa ja haastavassa tehtävässä asiantuntevassa projektiryhmässämme. Työ on määräaikainen (vuoden mittainen) ja tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä toiselle työmaalle.

Hae tehtävää 29.11 mennessä alla olevalla hakulomakkeella. Hakemuksia käsitellään niiden saapuessa ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa työpäällikkö Markku Anttisaari puh. 0400562293 tai s-posti markku.anttisaari(at)tallqvist.fi

Hae avointa työpaikkaa: Insinööri työnjohtotehtäviin

Nimi*
Syntymäaika*

Asuinpaikkakunta*

Työtehtävän kannalta olennainen työkokemus*
Koulutus*
Palkkatoive*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Pätevyydet
Työturvallisuus Tieturva Tulityö EA-kortit

Kielitaito
fin sve eng ru
Lataa CV

Lisätietoa

Katso työpaikat


Avoin työhakemus

Mikäli mikään avoimista työpaikoistamme ei osu kohdalle, voit aina lähettää myös avoimen työhakemuksen.

Jätä avoin työhakemus tästäVahvuutemme