Tule meille töihin.

Tule meille töihin.

Ab Tallqvist Oy

Avoin työpaikka: Työmaapäälliköitä ja työnjohtajia
Lisätietoa

Haemme Jyväskylään useavuotiseen väylärakentamisen hankkeeseen työmaapäälliköitä ja työnjohtajia.

Työmaapäällikkönä olet vastuussa tiimin päivittäisen työn organisoinnista, esimiestyöstä ja laatudokumentoinnista. Vastaat siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan. Kehität ja ylläpidät aktiivisesti asiakkuuksia koko projektin ajan ja tuotat yhteistyökumppaneille lisäarvoa erinomaisella ja laadukkaalla palvelulla. Tiimiesimiehenä huolehdit työntekijöiden perehdytyksestä, työhyvinvoinnista ja työkyvystä.

Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja sinulla on vahvat esimies- ja tiimityöskentelytaidot. Eduksesi katsomme soveltuvaa infra-alan koulutusta.

Työnjohtajana vastaat omasta osa-alueestasi, työn päivittäisestä ohjauksesta ja raportoit suoraan työmaapäällikölle. Yhdessä työmaapäällikön kanssa vastaat työmaan päivittäisestä toiminnasta, mutta osaat myös toimia itsenäisesti ja vastuullisesta.

Työnjohtajan tehtävistä sinulla on aiempaa kokemusta ja sinulla on kykyä priorisoida ja toimia paineen alla.

Hae työmaapäällikön tai työnjohtajan tehtävää 31.5. mennessä alla olevalla hakulomakkeella. Hakemuksia käsitellään niiden saapuessa ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja paikoista antavat työpäällikkö Markku Anttisaari puh. 0400 562 293, s-posti markku.anttisaari(at)tallqvist.fi tai projektipäällikkö Ilkka Kerkelä puh. 0400 690 804, s-posti ilkka.kerkela(at)tallqvist.fi

Hae avointa työpaikkaa: Työmaapäälliköitä ja työnjohtajia

Nimi*
Syntymäaika*

Asuinpaikkakunta*

Työtehtävän kannalta olennainen työkokemus*
Koulutus*
Palkkatoive*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Pätevyydet
Työturvallisuus Tieturva Tulityö EA-kortit

Kielitaito
fin sve eng ru
Lataa CV

Lisätietoa

Katso työpaikat


Avoin työhakemus

Mikäli mikään avoimista työpaikoistamme ei osu kohdalle, voit aina lähettää myös avoimen työhakemuksen.

Jätä avoin työhakemus tästäVahvuutemme